Izlietojot iepakojumu vienmēr pārliecinies vai tas ir izgatavots no plastmasas vai BIO kukurūzas cietes! ŠĶIRO ATKRITUMUS UN SAUDZĒSIM DABU KOPĀ
Diedzēšana. Īsa pamācība
Viegli dīgst: kviešu, rudzu graudi mieži, auzas. lobītas saulespuķu sēkliņas griķi – tos vismaz 2x, labāk pat 3x dienā jānoskalo visas Latvijas pupiņas turku zirņi beluga lēcas — dīgst viegli, izskatās skaisti ķīnas pupiņas lucernas sēklas — ļoti labi veido zaļu dīgstu apjomu, garšīgas redīsu — pikantas Kā diedzēt: Noskalo aukst
☃️SNIEGOTIE un CUKUROTIE RIEKSTI☃️
Svētki ir došanas laiks – vienas receptes vietā divas, lai katrs var izvēlēties sev tīkamāko!☺️ Sniegotie un cukurotie riekstiņi būs lieliska dāvana vai garda uzkoda svētku galdam, kuru novērtēs ikviens😋🥜 SNIEGOTIE RIEKSTI Sastāvdaļas 200 g mandeles 100 g cukurs 1 olas baltums vaniļas ekstrakts kanēlis Pēc izvēles var pievienot
Mandeļu miltu cepumi
80 g kokospalmas cukurs vai dateļu miltu, vai jebkurš cits saldinātājs 110 g sviests vai kokosriekstu eļļa 1 ola 170 g mandeļu milti 100 g auzu pārslas 3/4 tējk. soda 1/2 tējk. sāls 100 g šokolādes (jo saldāka šokolāde, jo saldāki cepumi, un otrādi :))Cukuru (vai citu saldinātāju) saputo kopā ar sviestu ( vai citu taukvielu) un
Gards un jautrs piedzīvojums raidījumā La Dolce Vita
Augusta beigās tiešraidē raidījumā La Dolce Vita gatavoju šo: * Kakao dzērienu ar kakao sviestu * Kvinoju ar dārzeņiem un riekstiem * Sviesta pupiņas olīveļļā ar Tamari sojas mērci un sezama sēklām * Saldās bumbiņas no dateļu un mandeļu miltiem, ar mērcētām aprikozēm, mango un dzērevnēm ābolu sulā. Raidījums izdevās priecīgs un
Ķirbju sēklu sviests
🧈 ĶIRBJU SĒKLU SVIESTS 🧈 Ļoti ātra, vienkārša un pats galvenais – garda recepte! Sastāvdaļas 400 g ķirbju sēklas 10 g sāls 2 – 3 tējk. olīveļļa vai sējas idras eļļa Pagatavošana Ķirbju sēklas viegli apgrauzdē uz pannas. Tās viegli uzpūtīsies un sāks paukšķēt 🙂 Apgrauzdētās sēklas pāris minūtes atdzesē. Tad ar blenderi vai kafij
Līgojam!
Aicinu Līgot, svinēt šos īpašos svētkus, saplūst ar dabas maģiju un smelties spēku. Praksē ne reizi vien pārbaudīts, ka izdevušies svētki mielo dvēseli, ienes sirdī gandarījumu, vairo enerģiju. Pat iedomājoties vien Līgo svētkus, mēs iekšēji smaidām, vai ne? Kur mīt Jāņu nakts maģija? Kā to vairot? Kas rada to, ka, domājot vien
Pesto – “Freestyle” recepte
Pesto ir pasaulē iecienītākā zaļā mērce, tā ir lielisks ēdienu un garastāvokļa uzlabotājs. Pesto pirmsākumi meklējami senajā Romā, kur to gatavoja no siera, pīniju riekstiem, eļļas, etiķa, sāls un aromātiskām garšzālēm. Vārds pesto cēlies no itāļu valodas darbības vārda pestare, kas nozīmē kaut ko sagrūst vai sasmalcināt piestā
Marta beigās atlaides dažiem produktiem
https://veikals.riekstotaji.lv/e-veikals/mandelu-skelites Dažiem produktiem atlaides marta beigās: * Mandeļu šķēlītes 25.26 —> 18.00 €/kg* Mandeļu milti 22.00 —> 18.00 €/kg* Aprikozes 11,05 —> 10.50 €/kg* Izsmalcinātais riekstu asorti BIO 100g 4,74 —> 3 €/gab* Šokolādes lāsītes BIO 15,79 —> 14.74 €/kgVēl nebijis p
Liel-Riekstošana līdz pirmdienai 7. martam plkst 11.00 🌰
Riekstojam līdz pirmdienai 7. martam plkst. 11.00 Pasūtīt var:A. jaunā mājaslapa veikals.riekstotaji.lv, kupons 5% atlaidei MartaAtmoda /kupons vajadzīgs tikai jaunajai mājaslapai/B. ierastā pasūtījumu forma vēl darbojas www.riekstotaji.lv Vēlos Riekstotāju labumus! – veikals.riekstotaji.lv Riekstotāju jaunu
Februāris – Meteņu un mīlētāju dienas laiks
Ritms un cikliskums Veseli, mīļie Riekstotāji!Ritms un cikliskums – tie atvieglo dzīvi.Ja esi viens vai rēķinies tikai ar sevi un pārējiem liec sekot vai izdabāt, tad šī tēma nebūs aktuāla,savukārt, ja esi ģimenē, kolektīvā, kopienā, tad ritms un cikliskums ļoti ATVIEGLO dzīvi — tad ļaudis zin, kas kad darāms.Piemēri daudzi – pi
Cepam kūku!
Kūka Latvijas dzimšanas dienai no KRISTĪNES MEŽALES Der daudziem – tā ir bez glutēna, dzīvnieku valsts produktiem, bez cukura (saldināta ar dateļu miltiem). Pagatavošanas ilgums – 120 min. Porciju skaits – 10 Grūtbas pakāpe – vidēja SASTĀVDAĻAS kūkai ~25 cm diametrā, 2 kārtām: 2 krūzes (500 ml) (160g) mandeļu milti 1 krūze (250