Papildus informācija
Svars | 1000 g, 300 g, 500 g |
---|
€3.79
No Peru. Kakao koka augļus novāc, izņem svaigās pupiņas, ar fermentācijas procesu atdala augļa mīkstumu. Fermentētas kakao pupiņas izžāvē, iztīra, apgrauzdē, pāršķeļ un vēlreiz attīra. Tās alkalizē ar kālija karbonātu 2,5%, grauzdē, atdzesē un samaļ, iegūstot kakao masu. Kako masu presē līdz iegūst 11% tauku saturu. Kakao sviestu atdala un cietās sastāvdaļas samaļ un stabilizē (atdzesējot, uzsildot un atkal atdzesējot) rezultātā iegūst kakao pulveri.
87 in stock
Svars | 1000 g, 300 g, 500 g |
---|
Rieksti, žāvēti augļi un citi labumi Dismiss