Dateļu milti BIO

3.1610.53

No Tunisijas. Lieto cukura vietā, esmu tos izmēģinājusi dažādos konditorijas saldumos, pat ierauga maizīte labi padodas. Lieliski izmantojami kokteiļos, pie putrām, pankūkām, vafelēs, šokonašķu gatavošanā. Tējā gan neizšķīst, jo tās ir maltas dateles 🙂

Esmu atklājusi, ka dateļu miltus labi var lietot ne tikai kēksos, kūkās un pankūkās, bet arī konservējot.
Jau pirms 3 gadiem sāku likt pie tomātu mērces un citiem mājās gatavotiem dārza labumiem. Glabājas arī istabas temperatūrā. Dateļu miltus liek tikpat kā receptē norādīto cukuru!!!
… bet garša un uzturvērtība… par kārtu labāka, manuprāt. 🙂

Pamēģināju vārīt ievārījumu – tagad 3 mēnešu glabājas istabas temperatūrā

Papildus informācija

Svars

1000 g, 300 g, 500 g